BIODERMA PHOTODERM SENSITIVE SPF 50+ GÜNEŞ KORUYUCU

Merhaba kızlar ❤

Naber,nasılsınız ?

Havalar ısınmaya başladı,bahar gelince güneş yüzünü göstermeye başladı.Bu durumda cildimizi güneşin zararları ışınlarından korumamız gerekiyor.Güneşten kendinizi korumazsanız güneş lekeleri,güneş yanıkları ve çiller oluşabilir.Kimse bu lekeleri yüzünde istemez herhalde.Bu durumda kendinize en uygun güneş koruyucusu veya güneş kremleriyle yüzünüzü korumalısınız.

Bahsedeceğim ürün güneş maruziyetinden kaçınması gereken çok hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş güneş koruyucusudur.Bu demek değilki diğer cilt tipleri kullanamaz.En iyi koruma hassas ciltler için yapılan güneş koruyucularıdır.Yani sizlerinde bu tarz ürünleri tercih etmesi gerekiyor.

Bu ürün yani Photoderm Sensitive UVB ve UVA'ya karşı ekstra koruma sağlıyor.Daha önceden güneşten kaynaklanan cilt problemlerinin,yeniden oluşumunun önüne geçilmesinde yardımcı oluyor.

Ürünün Aktif Defans Patenti sayesinde cildin doğal biyolojik savunma sistemlerini aktive etmesini sağlıyor.Cildin güneş karşısındaki tolerans yani dayanılabilir seviyesini artırıyor.




Akışkan bir dokuya sahiptir.Hipoalerjenik olarak üretilmiştir.Cilt tarafından iyi tolere ediliyor.

Komedojenik değildir.

Peki bu komedojenik nedir?

Cilt üzerindeki gözenekleri tıkayan anlamına gelir.Siyah nokta olarak bilinen kusurların oluşumunu tetikleyici maddeler için kullanılır.

Yani bu ürün sizlerin gözeneklerini tıkamıyor.Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Fotostabilirdir.

Peki fotostabil nedir?

Işıkta bozulmayan demektir.Yani ürün ışığı,güneşi gördüğü zaman bozulmuyor.Işığa dayanıklı sağlam demektir.


Kullanmadan önce kutu iyice çalkalanmalıdır.Yüz ve vücut kullanımı için uygundur.Güneşe çıkmadan önce veya suya (denize) girmeden önce bol ve eşit miktarda uygulanması gerekir.

Ürün miktarını azaltmak,korunma oranını azaltacaktır.Bu durumu sakın unutmayın..!

Sıklıkla,özellikle yüzmeden ve ürünün cilt yüzeyinde kalmasını engelleyen aktivitelerden sonra ürünü yüzünüze tekrar uygulamanız gerekiyor.

Ayrıca kokusu rahatsız edici değil.Bazı güneş koruyucuları ağır bir kokuya sahip oluyor.





Yaz boyunca sizi idare edebilecek bir ürün.Açıldıktan sonra 9 ay ömrü vardır.Yani bahar yüzünü göstermeye başladığında kullanmaya başlarsanız belki sizi yaz sonuna kadar idare edebilir.Ben güneş koruyucularını duruma göre değiştiriyorum,her zaman bu ürünü kullanmıyorum.Daha çok güneş olduğu zaman tercihim bu üründen yana oluyor.

Bazı güneş koruyucuları ciltte kaşınma vs. yapabiliyor.Bu ürünün öyle bir yan etkisi yok.Aynı zamanda yüzde terleme vs. yapmıyor.Sıcak havalarda çantanızda mutlaka bulunması gereken bir ürün.


Bioderma ürünlerini internetten veya eczanelerden bulabilirsiniz.Bu ürünün fiyatı 99.50 tl.Bioderma benim gözü kapalı güvendiğim bir marka.Hiç bir ürününün herhangi bir yan etkisini görmedim.Sizlerinde gönül rahatlığı ile alabileceği bir marka.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LOREAL PARIS NEMLENDİRİCİ JEL KREM

NIVEA Pürüz Karşıtı Peeling Etkili Yüz Temizleme Jeli

HIMALAYA SINCE 1930 BADEM&SALATALIK ÖZLÜ CİLT MASKESİ