GOLDEN ROSE LİKİT MAT RUJ 11

Merhaba minnoşlarım ❤😎

Bugün sizlere hepimizin gönlünü çalan likit mat rujlardan bahsedeceğim.Likit mat ruj konusunda çok fazla seçenek ve marka alternatifi var.Fakat uygun fiyatlı oluşu,kalitesi ve duruşu oldukça iyi olan likit mat rujdan bahsedeceğim.Bu likit mat ruj tabiki Golden Rose markasına ait.Golden Rose ürünlerini Gratislerden,Eveshoptan,Watsonslardan bulabilirsiniz.İndirim zamanı oldukça fiyatı düşen bu likit mat ruju aman kaçırmayın derim.




Rengine bayılıyorum ya 😍

Kahve tonlarına aşık olduğumu bilmeyen yok herhalde.Çok tatlı bir kahve tonuna sahip.Herkesin beğenebileceği ideal kusursuz bir renk.Günlük ve gece için oldukça ideal bir renk.İçerisinde hafif simler var.Diğer rujlarına göre bu biraz daha geç matlaşıyor ve tam mat olmuyor.Işıltılı olması çok rahatsız edici derecede değil.




Ambalajını güzel,sade ve şık yapmışlar,buna bayıldım.Aplikatörü uzun ve düz yapıdan oluşuyor.Fırçanın her 2 yüzü de dudakta uygulayabilmeniz için yeterli geliyor.Tekrar tüpe geri gitmeden her iki yüzünü de kullanarak hem üst dudağa ve hemde alt dudağa uygulayabiliryorsunuz.Sadece yapmanız gereken aplikatörü çevirerek  uygulamaya devam etmeniz.

Diğer likit mat rujlara göre fırçası daha kullanışlı bana göre.Oldukça mantıklı bir şekilde tasarlanmış.Dudakta taşma vs. gibi bir problemle de karşılaşmıyorsunuz.  



Yumuşacık ve opak bir yapıya sahip.Sürümü oldukça kolay ve 1 dakikanın altında hemen matlaşıyor.Tek kat sürünce rengini kolaylıkla alabiliyorsunuz.
İnanılmaz derecede yapısı çok hafif,dudağı rahatsız etmiyor.İnce bir katman halinde çok kolay bir şekilde uygulayabiliyorsunuz.Bazı likit mat rujlar gibi dudağı tamamen kurutup,kötü bir görüntü sağlamıyor.






Dudaktaki görüntüsü bu şekilde.Herhangi bir kalemle çerçeveleme ihtiyacı bile duymuyorsunuz.Çünkü aplikatörü ile çok kolay ve dudağın dışına taşırmadan sürebiliyorsunuz.Dudak kalemi tercih etmek isterseniz nude veya kahve tonlarında bir dudak kalemi ile çerçeveleyip uygulayabilirsiniz.


Rujlar değişik güzel bir kokuya sahipler,bu koku rahatsız edici derecede değil.Kalıcılıkları da iyi bir şey yemez içmezseniz sizi 5-6 saat idare edebiliyor.Eğer yemek yerseniz ruj iç kısımlardan kaybolmaya başlıyor.Ayrıca rujları tamamen temizlemek için makyaj temizleme suyu kullanmak gerekiyor.Islak mendille de çıkıyor fakat biraz zorluyor.En mantıklısı makyaj temizleme suyu.



Likit mat rujlar genelde dudakta kuruma yapıyor,işin garip kısmı bende kuruma yapmıyor.Sizler de kuruma problemi varsa dudaklarınızı önceden mutlaka nemlendirin.Nemlendirdiniz ve hemen sürmeniz gerek ise dudağınızdaki nemlendiricinin fazlasını alın ve öyle uygulayın.Böylelikle dudaklarınız daha güzel görünecektir.

Kimse çatlamış ve nemini kaybetmiş bir dudakta ruj görmek istemez ki o görüntü hiç hoş değil.


İndirimdeyken Gratisten 13 tl gibi bir fiyata aldım.Sizlerde indirim zamanında alınacaklar listesine  ekleyin mutlaka.. 

Şimdilik görüşmek üzere..
Kendinize cici bakın minnoş kızlarım 😇💋❤

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LOREAL PARIS NEMLENDİRİCİ JEL KREM

NIVEA Pürüz Karşıtı Peeling Etkili Yüz Temizleme Jeli

HIMALAYA SINCE 1930 BADEM&SALATALIK ÖZLÜ CİLT MASKESİ