WETnWILD COLOR ICON ALLIK E3272 Apri-cot in the Middle

Herkese merhaba kızçelerim.. 💁💜

Bugün sizlere hepimizin gözdesi olan WetnWild markasının allığından bahsedeceğim.Bu sıralar nedense allıklara bayılıyorum.Bu ürünü kızkardeşimle birlikte kullanıyoruz.Benim yüz tipime pek hitap etmese de onun yüzüne daha çok uyuyor.





WetnWild ürünleri sadece Gratis'lerde bulabilirsiniz.Fiyatlarına göre çoğu ürünün performansı harika.Uygun fiyatlı kaliteli ürünleri var.Mutlaka bakmalısınız.

E3272 Apri-cot in the Middle numaralı somon pembemsi ve hafif turuncumsu renkleri barındıran bir allık.İçerisinde hafif ışıltılar bulunuyor.İçerisindeki ışıltılar rahatsız edici derecede değil.Tabi bu durum kişiden kişiye değişir.Tam mat bir ürün değil hafif sedefli bir yapıya sahip.Beyaz ve buğday tenlere yakışacak bir renk.Bence alıp bir deneyin memnun kalacaksınız.




Pigmentasyonu oldukça başarılı bir ürün.Fırçadan ürünün fazlasını mutlaka alın.Allık yüze hemen yapışmıyor homojen bir şekilde dağıtabiliyorsunuz.İçerisinden çıkan fırça bence kullanışlı değil.Siz allık fırçasıyla yoksa pudra fırçasıyla rahatlıkla uygulayabilirsiniz.





Ürünün kalıcılığı oldukça iyi,genellikle yeni ürünleri denerken kalıcılığına çok dikkat ederim.Gün içerisinde tazelenme ihtiyacı duymuyor.7-8 saat sizi kolaylıkla idare ediyor.

Ne yazık ki ürünü kullanırken biraz tozutma yapıyor.Tozutma oluşan kısım içerde kaldığı için fırçayı ikinci kez aldığınızda oradaki fazlalığı alıyor.Artık bu durumu görmezden geleceğiz.





Sizin için swatchladım,hafif ışıltılar rahatsız edici derecede değil.Bu allığı far olarak da tercih edebilirsiniz.Far olarak da gayet başarılı bir sonuç alacaksınız.

Makyaja yeni başladıysanız veya nude/soft tonlarda allığa ihtiyacınız varsa bu ürüne bir şans verin derim.
Allığın fiyatı 15 tl gibiydi tam emin değilim.Alın aldırın kızlar.

WetnWild'ın allıklarını kullanıyorsanız yorum olarak belirtirseniz çok sevinirim..😉

Şimdilik görüşmek üzere,
Kendinize cici bakın..😍💋

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LOREAL PARIS NEMLENDİRİCİ JEL KREM

NIVEA Pürüz Karşıtı Peeling Etkili Yüz Temizleme Jeli

HIMALAYA SINCE 1930 BADEM&SALATALIK ÖZLÜ CİLT MASKESİ