MAYBELLİNE LASTING DRAMA GEL EYELINER


Merhaba şirinelerim 😇😇


Göz makyajının starı,baş yapıtı ve göz bebeği olan eyelinerı bugün sizlerle birlikte inceleyeceğiz.

Bugün sizlere jel eyelinerdan bahsedeceğim.Bana en çok pratik ve kolay gelen eyeliner jel formunda olanlar.Diğer eyelinerlarla çok zorlanıyorum yalan yok.Likit veya tüp formundaki eyelinerları da ince uçlu açılı bir eyeliner fırçasıyla uyguluyorum.Fırçayla uyguladığım zaman daha iyi sonuç alıyorum.Benim için hızlı ve pratik olan fırçayla uygulamak tabi ki.. 😊




Ürün dışarıdan çok minik gözükse de uzun bir zaman sizleri idare edebilecek potansiyele sahip.İçerisinden çıkan fırça aplikatörü ile çok kolay bir şekilde eyeliner çekebiliyorsunuz.Oldukça kullanışlı bir aplikatör.Minik olması da avantajı,makyaj çantasında yer kaplamıyor.

Ürünü kullandıktan sonra kapağını iyice sıkmayı unutmayın.Kapağını iyi kapatmazsanız eyeliner kuruyabilir.Böylelikle bir üründe çöp olur.Aplikatörün diğer ucu sünger başlığa sahip.Buğulu bir göz makyajı istiyorsanız fırçanın sünger tarafıyla dağıtabilirsiniz.




Eyeliner 24 saat kalıcı yoğun renklerden oluşuyor.Akma yapmayan jel formüle sahip.Gün boyu yerinden oynamayan siyah bir eyeliner düşünün işte o eyeliner Maybelline'nin Noır Black adlı jel eyelinerı.

Eğer ilk defa eyeliner uygulayacaksınız önce kirpik dipleriniz boyunca çizgi çekin ve daha sonra kuyruğunu yapın.Bu şekilde uygulamak zor gelirse önce kuyruğu çekin ve çizgi oluşturun,daha sonra içini doldurun.Bu şekilde de uygulamak zor gelirse kirpik diplerinizde nokta nokta atışlar yapın ve daha sonra bu noktaları birleştirin.


Bu uygulama şekillerinden mutlaka bir tanesi favoriniz olacak ve eliniz alışacak.👀
Aman he sakın göz kapağınızı çekerek eyeliner uygulamayın.Göz çevresi vücudumuzun en hassas ve narin bölgesi.Siz göz kapağınızı gererek ve çekerek uygularsanız.Erken yaşta göz kapaklarınızda sarkma,kırışıklıklar ve çizgiler oluşacaktır.Hatta göz kapağınız bile düşebilir.Bu altın kuralı mutlaka unutmayın..😉



Noır Black rengi gerçekten yoğun bir siyaha sahip.Fırçaya aldığınız ürünün miktarına göre daha açık veya daha koyu siyah olarak ayarlayabilirsiniz.Yoğun uygulandığın zaman göz kapağında parlak ve mat bir şekilde,keskin bir siyah olarak gözüküyor.Çabuk sabitlenmesi açıkçası hoşuma gitti.

Eyelinerı sürerken hata yaparsanız hatayı kolay bir şekilde düzeltebiliyorsunuz korkmayın.Gerçi fırçası sayesinde hata yapmak mümkün değil gibi gözüküyor ama.Fırçasının uca doğru sivrilen tarzda olması bir nevi avantaj.Oldukça ince bir fırça olması uygularken kolaylık sağlıyor.Geniş kenarıyla kalın bir eyeliner çekebilirsiniz.İnce ucu ile ince ve keskin bir eyeliner çekebilirsiniz.Tercih tamamen size kalmıştır.😉



Bu eyelinerı göz altınıza da rahatlıkla uygulayabilirsiniz.Hiç bir şekilde akma yapmadığı için gün boyunca aktı mı diye kontrol etmenize gerek kalmayacak.Göz altında bir gram bile oynama yapmıyor,sabit bir şekilde gün sonuna kadar size eşlik ediyor.

Daha siyah olmasını istiyorsanız 2 kat uygulamayı ihmal etmeyin.Ürünün çıkarılması da oldukça kolay.Herhangi bir makyaj temizleme suyu ile kolaylıkla eyelinarı çıkarabilirsiniz.Islak mendil kullanıyorsanız çıkmayabilir aklınızda bulunsun.Çünkü ben rengi elimde denediğimde ıslak mendille çıkmadı,ancak makyaj temizleme suyu ile çıkıyor.


Ürünü Gratis'lerden,Eveshop'lardan,Cosmohome'dan ve Rossman'lardan bulabilirsiniz.İndirimsiz fiyatı 25 tl olması gerek tam emin değilim.Ama indirimdeyken 17 tlye kadar düşüyor.

Eyeliner arayışında olanlar bu ürüne mutlaka şans vermelisiniz.Alınacaklar listesine eklemeyi unutmayın.

Eğer aranızda bu ürünü kullanan varsa,düşünlerinizi yorum olarak belirtirseniz çok sevinirim.😛😘

Şimdilik görüşmek üzere..Kendinize cici bakın şirinelerim.. ❤💋

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

LOREAL PARIS NEMLENDİRİCİ JEL KREM

NIVEA Pürüz Karşıtı Peeling Etkili Yüz Temizleme Jeli

HIMALAYA SINCE 1930 BADEM&SALATALIK ÖZLÜ CİLT MASKESİ